Gouden Sport Ster Lingewaard

Voor de vijfde keer werd vanmiddag de verkiezing van de Gouden Sport Ster Lingewaard gehouden. In een bomvolle kantine van Jonge Kracht konden de bezoekers tijdens de nieuwjaarsreceptie van Jonge Kracht hun stem uitbrengen op drie genomineerde teams.

Dit jaar waren genomineerd: Noëlle Kieft en Larissa Vermeul van turnvereniging SGS, het jongensteam O19-1 van Jonge Kracht en het Luchtpistoolteam van SV Strijdlust. Na telling van de stemmen bleken Noëlle en Larissa de meeste stemmen gekregen te hebben. Zij kregen uit handen van wethouder Theo Janssen van de gemeente Lingewaard de prijs uitgereikt. Zij volgen de winnaars van vorig jaar op, het dames waterpoloteam van Thetis uit Gendt. Het pistoolteam van SV Strijdlust behaalde de derde plaats. Zij hebben een waardebon gewonnen van 150 euro.

Wij willen onze pistoolschutters van harte feliciteren met het behalen van deze nominatie en met een mooie derde plaats!

Strijdlust 60 Jaar.

We mogen vol trots mededelen dat schietvereniging sv Strijdlust al weer 60 jaar bestaat. Begonnen met opbouwbanen in cafe Brouwershof. Toen het daar te krap begon te worden is er locatie gevonden bij hotel de Gouden Engel. 25 Jaar na oprichting was er toch de wens voor een eigen clubgebouw. In elst is er een bibliotheekpand gekocht en op locatie in huissen weer opgebouwd. Een prachtig clubgebouw met 16 automatische banen en een ruime kantine. Dit clubgebouw is door leden opgezet en in verloop van de jaren ook nog flink aangepast en onderhouden. En daar genieten we nu nog steeds met zijn allen van.

We zijn de oprichters van sv Strijdlust dan ook zeer dankbaar dat ze dit avontuur 60 jaar geleden begonnen zijn. En we hopen dit nog vele jaren door te mogen zetten.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Kampioenen.

We mogen met trots zeggen dat onderstaande heren niet alleen als team 1e zijn geworden op het NK opgelegd,

Maar ook individueel de 1ste 2de en 3de plek hebben bemachtigt.

1ste Theo Lamers

2de Chris de Graaf

3de Koos Janssen

Tevens zijn Theo Martens, Albert Leijser en Geert Stinnissen 3de geworden bij NK opgelegd.