GrandPrix 2018.

Binnenkort is het weer zover dan wordt er weer de jaarlijkse Grand Prix gehouden bij strijdlust in huissen.

Deze vindt plaats van 7 t/m 11 november en is al weer de 20e editie. In het boekje staat weer alle relevante informatie.

Wij hopen jullie weer in groten getale te mogen ontvangen in onze schietacommodatie aan de Jongstraat 2 te Huissen en wensen iedereen veel schietplezier.

Hier is het informatieboekje.

Hier komen de uitslagen te staan.

Tot ziens bij Sv Strijdlust!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Kampioen TCG 2.

Het eerste team van SV Strijdlust is eerste geworden in de TCG wedstrijd competitie.

Het team is ongeslagen kampioen geworden!

Namens SV Strijdlust van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

kampioentcg2

Winnaars shootingday 2018.

De jaarlijkse shootingday was weer een succes. Er deden 25 schutters mee.

Hier de Top 3 die gewonnen hebben:

svs-winnaars-shootingday-2018

Groepsfoto sponsoring.

Tijdens de ledenvergadering is er een groepsfoto gemaakt. Gelukkig waren veel leden bereid om even mooi te poseren.

Sponsoren bedankt voor de mooie tassen en shirts.

svs-groepsfoto-20180314