Strijdlust Grand Prix.

De jaarlijkse Open Grand Prix wedstrijd is er weer bij sv Strijdlust. Deze Grand Prix wedstrijd telt mee als Ranking wedstrijd en voor de Junioren competitie.

De wedstrijd is van 6 t/m 9 november 2019. U bent van harte welkom en we wensen u veel succes.

Hier vindt u het boekje van de wedstrijd.

Hier vindt u de uitslagen.

Reserveren: Telefonisch op vrijdag 25 oktober of 1 november tussen 20.00 en 22.00, en tijdens de wedstrijd. Of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Strijdlust 60 Jaar.

We mogen vol trots mededelen dat schietvereniging sv Strijdlust al weer 60 jaar bestaat. Begonnen met opbouwbanen in cafe Brouwershof. Toen het daar te krap begon te worden is er locatie gevonden bij hotel de Gouden Engel. 25 Jaar na oprichting was er toch de wens voor een eigen clubgebouw. In elst is er een bibliotheekpand gekocht en op locatie in huissen weer opgebouwd. Een prachtig clubgebouw met 16 automatische banen en een ruime kantine. Dit clubgebouw is door leden opgezet en in verloop van de jaren ook nog flink aangepast en onderhouden. En daar genieten we nu nog steeds met zijn allen van.

We zijn de oprichters van sv Strijdlust dan ook zeer dankbaar dat ze dit avontuur 60 jaar geleden begonnen zijn. En we hopen dit nog vele jaren door te mogen zetten.

Kampioenen.

We mogen met trots zeggen dat onderstaande heren niet alleen als team 1e zijn geworden op het NK opgelegd,

Maar ook individueel de 1ste 2de en 3de plek hebben bemachtigt.

1ste Theo Lamers

2de Chris de Graaf

3de Koos Janssen

pistoolkampioen

Tevens zijn Theo Martens, Albert Leijser en Geert Stinnissen 3de geworden bij NK opgelegd.

Uitslag Shootingday.

We hebben weer mogen genieten van een zeer vermakelijke dag schieten.

De uitslag was als volgt:

1. Jort

2. John

3. Diny

4. Joep

5. Sander

6. Tristan

en gedeelde 7de plaats:

Koos en Maud.

Gefeliciteerd en prima geschoten.

IMG-20190503-WA0020